Foros del Web » Creando para Internet » CSS »

Problema al poner imagen de cabecera

Estas en el tema de Problema al poner imagen de cabecera en el foro de CSS en Foros del Web. El caso es que estoy haciendo una web para clase (bastante cutre), y el problema que tengo, es que en la pagina índice lo coje ...
  #1 (permalink)  
Antiguo 29/05/2008, 14:06
 
Fecha de Ingreso: mayo-2008
Mensajes: 3
Antigüedad: 15 años, 10 meses
Puntos: 0
Problema al poner imagen de cabecera

El caso es que estoy haciendo una web para clase (bastante cutre), y el problema que tengo, es que en la pagina índice lo coje todo bien, pero en otra, pongo exactamente lo mismo y no sale la imagen de cabecera, agradecería encarecidamente que alguien me pudiese solucionar al problema, aqui os dejo el código:
html indice:
Código HTML:
<body>
	<div id="cabecera">

	</div>
	<div class="menu">
		<a href="index.html">Index</a>
		<a href="objectius.html" >Objectius i activitats</a>
		<a href="horari.html">Horari</a>
		<a href="contacte.html">Contacte</a>
		<a href="enllaços.html">Enllaços externs</a>
	</div>

	<div id="cos">
	<h2>Qui som?</h2>

	<p>
		L’Esplai ??? és una entitat d’educació en el lleure laica i progressista que porta ja 29 anys en funcionament.
		L’Esplai ??? està federat a ESPLAC (Federació d’Esplais Catalans), i com a membres del Sector Barcelona participa activament en el funcionament d’aquest.
	</p>
	<p>
		La Coordinadora Infantil i Juvenil de l’Eixample és una entitat en la que també hi participa com a posada en pràctica de la voluntat de potenciar l’associacionisme i l’activitat en el context social, organitzatiu i urbà que l’envolta.
	</p>
	<p>
		A l’esplai venen més de 50 nens i nenes d’entre 5 i 17 anys, tan del barri de l’Esquerra de l’Eixample com de fora d’aquest i tenen un nivell socioeconòmic mitjà-alt, en la majoria dels casos. Tot i que al barri hi ha hagut una creixent i, cada cop més important, afluència d’immigrats a l’esplai actualment no hi ha cap cas.
	</p>
 	</div>

</body> 
CSS del indice:
Código:
#cabecera {
    background-image : url(../images/capçalera.png);
    padding-bottom : 100px;
    padding-top : 100px;
  }


body {
    background-image : url(../images/peu.png);
  }


a {
    border-left-style : dotted;
    color : #6BEAF9;
  }


a + a + a + a + a {
    border-right-style : dotted;
  }


a:hover {
    background-color : #6BEAF9 ;
    color : #F7F1C3;
  }


a:visited {
    color : #000000;
  }

div.menu{
    text-align: left;
}

h2{
  text-align: center
}
Aquí el html de la otra pagina:

Código HTML:
<body>
    <div id="cabecera">

	</div>
	<div class="menu">
		<a href="index.html">Index</a>
		<a href="objectius.html" >Objectius i activitats</a>
		<a href="horari.html">Horari</a>
		<a href="contacte.html">Contacte</a>
		<a href="enllaços.html">Enllaços externs</a>
	</div>

	<h1 id="dalt">Que fem?</h1>
	<p>
		Com a entitat educativa en l'àmbit de lleure que som, a l'Esplai ??? creiem que els infants d'avui són el motor de la societat de demà. És per això que apostem per una educació basada en la laïcitat i la llibertat. En ser el nostre marc de treball l'Esquerra de l'Eixample, és aquí on primer anirem assolint aquesta fita. 
	</p>
	<p>
		Per realitzar la nostra tasca ens calen mitjans que obtenim a través d'una quota que els pares i mares abonen. Així disposem dels recursos necessaris bàsics per poder realitzar les diverses activitats pedagògiques.
	</p>

	<h1>Activitats</h1>
	<div id="llistaActivitats">
    <ul>
		<li>
			<ul>
				<li>
					<a href="#futbol">Futbol</a>
				</li>
				<li>
					<a href="#manualitats">Manualitats</a>
				</li>
				<li>
					<a href="#lectura">Lectura</a>
				</li>
				<li>
					<a href="#jocstaula">Jocs de taula</a>
				</li>
				<li>
					<a href="#excursio">Excursió</a>
				</li>
			</ul>
		</li>
	</ul>
    </div>
	<h2 id="futbol">Futbol</h2>

	<p>
		Fem partidets de futbol, i diferents activitats com pot ser fer xuts a porta, passades des de lluny o des d'aprop, etc.
	</p>
	<p>
		<img src="lib/images/futbol.jpg" alt="futbol" />
	</p>
	<p>
		<a href="#dalt">tornar a dalt</a>
	</p>

	<h2 id="manualitats">Manualitats</h2>
	<p>
		Fem tallers de manualitats amb diversos materials, sempre divertits i sense cap tipus de perill. 
	</p>
	<p>
		<img src="lib/images/manualidades.jpg" alt="manualidades" />
	</p>
	<p>
		<a href="#dalt">tornar a dalt</a>
	</p>

	<h2 id="lectura">Lectura</h2>
	<p>
		Sempre és bo desenvolupar la ment, per això mateix organitzem petits tallers de lectura on els nens poden llegir els llibres que els vingui de gust.
	</p>
	<p>
		<img src="lib/images/lectura.jpg" alt="lectura" />
	</p>
	<p>
		<a href="#dalt">tornar a dalt</a>
	</p>

	<h2 id="jocstaula">Jocs de taula</h2>
	<p>
		També organitzem jocs de taula de tot tipus (monopoli, scrabble, tabú, escacs, dames, parchis, domino...), per passar una bona estona.
	</p>
	<p>
		<img src="lib/images/joctaula.jpg" alt="jocs de taula" />
	</p>
	<p>
		<a href="#dalt">tornar a dalt</a>
	</p>

	<h2 id="excursio">Excursió</h2>
	<p>
		Cada divendres portem els nens a fer una petita excursió a diversos llocs, ja pot ser al Zoo, com a collserolla per posar exemples, sempre avisem als pares de on es va i si s'ha de portar algún material en concret.
	</p>
	<p>
		<img src="lib/images/excursion.jpg" alt="excursio" width="400" height="300"/>
	</p>
	<p>
		<a href="#dalt">tornar a dalt</a>
	</p>

</body> 
Y para acabar, el CSS de esta otra página
Código:

#cabecera {
    background-image : url(../images/capçalera.png);
    padding-bottom : 100px;
    padding-top : 100px;
  }


body {
    background-image : url(../images/peu.png);
  }


a {
    border-left-style : dotted;
    color : #6BEAF9;
  }


a + a + a + a + a {
    border-right-style : dotted;
  }


a:hover {
    background-color : #6BEAF9 ;
    color : #F7F1C3;
  }


a:visited {
    color : #000000;
  }

div.menu{
    text-align: left;
}

h2{
  text-align: center
}

h1{
  text-align: center
}

#llistaActivitats{
  text-align: center ;
}

#llistaActivitats ul{
    list-style: none;
}

Muchísimas gracias por adelantado.
  #2 (permalink)  
Antiguo 29/05/2008, 14:10
Avatar de DragonX
Colaborador
 
Fecha de Ingreso: mayo-2002
Ubicación: Funkyland
Mensajes: 8.433
Antigüedad: 21 años, 10 meses
Puntos: 177
Respuesta: Problema al poner imagen de cabecera

todas los HTML estan en el mismo directorio????
__________________
Desarrollos dosLotos
Calendario Maya, Meditación, Osho
  #3 (permalink)  
Antiguo 29/05/2008, 14:19
 
Fecha de Ingreso: mayo-2008
Mensajes: 3
Antigüedad: 15 años, 10 meses
Puntos: 0
Respuesta: Problema al poner imagen de cabecera

Sip, todas estan en el mismo.
  #4 (permalink)  
Antiguo 29/05/2008, 14:27
Avatar de DragonX
Colaborador
 
Fecha de Ingreso: mayo-2002
Ubicación: Funkyland
Mensajes: 8.433
Antigüedad: 21 años, 10 meses
Puntos: 177
Respuesta: Problema al poner imagen de cabecera

y porque utilizas dos css distintos para la misma cabecera?
__________________
Desarrollos dosLotos
Calendario Maya, Meditación, Osho
  #5 (permalink)  
Antiguo 29/05/2008, 14:33
 
Fecha de Ingreso: mayo-2008
Mensajes: 3
Antigüedad: 15 años, 10 meses
Puntos: 0
Respuesta: Problema al poner imagen de cabecera

Vale, veo que el problema es ese... Lo hice así porque no tengo a penas experiencia, y en clase tampoco nos han hablado de posibles sonflictos o problemas como este, muchas gracias DragonX.
Atención: Estás leyendo un tema que no tiene actividad desde hace más de 6 MESES, te recomendamos abrir un Nuevo tema en lugar de responder al actual.
Respuesta




La zona horaria es GMT -6. Ahora son las 06:16.